Salto a la Fama

El festival Salto a la Fama es un espectacle organitzat pels Franciscans de Sabadell que es realitza al teatre La Faràndula de Sabadell. Un esdeveniment que es realitza desde el 1985. Durant aquests anys el festival ha anat evolucionant i s’ha convertit en un referent per la comarca.

Salto a la Fama es un espectacle infantil i juvenil protagonitzat por nois i noies que Demostrin les seves actituds interpretant coneguts temes musicals , Al llarg d'aquests anys han passat moltes cares conegudes:

Emilio Aragón, Julia Otero, Lucía Bosé, José Coronado, Marina Rossell, Sergio Dalma, Jordi González, Nieves Herrero, Ángel Garó, Miguel Bosé, La Unión, Boris Izaguirre, Lucrecia, Agustín Bravo, Jaime Bores, Mercedes Milá, Emma García, Ramoncín, LLibert Fortuny, Paz Padilla, Bimba Bosé, Fernandisco, Jesús Puente, El Sevilla, Henry Méndez, Toni Aguilar, Mar Saura, Ivonne Reyes, Jesús Vázquez, Emma García, Manel Fuentes, Sor Lucía….

Volem destacar a Antonio Díaz , el mago POP reconegut internacionalment, . Ell ha sigut alumne del col·legi i cada any actuava al festival fent màgia als convidats.

L’escenari s’omple de llum, de pluja de confetti, d’aplaudiments adreçats a les actuacions professionals de dansa, rítmica, fragments de musicals i coreografies dels alumnes..