Club

Extraescolars

Anglès

Realitzem les classes totalment en anglès perquè l’ idioma esdevingui un fet natural. Donem les eines necessàries perquè es comuniquin en anglès. Desenvolupem la comprensió i l’expressió oral.

Futbol Sala

EQUIPS FEDERATS• Futbol sala: Benjamí, Infantil, cadet,juvenil i senior

EQUIPS CONSELL ESPORTIU• Futbol sala : escola de futbol, pre-benjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet

Teatre Musical

El grup de teatre SMILE s’ha creat amb l’objectiu de potenciar la creativitat ,la comunicació i el coneixement dels nostres artistes. Es fan activitats d’interpretació, d’expressió corporal, oral i de cant mitjançant la preparació i representació d’un musical.

Gimnàstica Rítmica

Activitat adreçada de nenes a partir de 3 anys fins el 16 anys, participen a les competicions del Consell Esportiu i d’altres dins de la nostra comarca.

Hip Hop

Aquesta activitat és un nou concepte de classe dirigida, no només els nens i nenes on reben informació per a la seva formació musical i coreogràfica si no que és sinònim de professionalitat, innovació, exclusivitat, aprenentatge, diversió, bon ambient i una formació qualificada i adequada a la edat de la persona.A més de treballar la part artística, també es treballa la part creativa i emocional. La finalitat de ballar, a més de ser un esforç físic, és arribar a l’espectador, per tant fer arribar el missatge que volem transmetre mitjançant la coreografia treballada.

Clica aquí i fes la teva inscripció online

[instagram-feed user="franciscansclubesportiu"]